Ga naar de inhoud

Fijne feestdagen gewenst

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden. Op vrijdag 23 december zijn wij geopend tot 15:00 uur en tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij gesloten en genieten onze verhuizers van een welverdiende vakantie.

Op maandag 2 januari zijn wij weer bereikbaar en zijn we u graag weer van dienst. Uiteraard kunt u gewoon een verhuisofferte aanvragen of bij vragen het contactformulier gebruiken. Voor spoedgevallen kunt u ons mailen op vakantie@dorenbosverhuizingen.nl of bellen met uw verhuisadviseur op zijn mobiele telefoon.

Langs deze weg wensen wij u hele fijne Kerstdagen en al het goeds voor 2023.

 

Een terugblik op 2022

en een korte blik vooruit

Het jaar 2022 sluiten we met ons verhuisteam zeer tevreden af en we kijken terug op een fantastisch jaar. We begonnen 2022 als Dorenbos Verhuizingen v.o.f., maar ging per 1 april verder als Dorenbos Verhuizingen B.V. nadat Jouke en Harma Dorenbos het bedrijf aan “Johan en Johan” hebben verkocht.

We hebben dit jaar vele verhuizingen mogen uitvoeren, en zijn trots en dankbaar voor een ieder die vertrouwen in ons heeft gehad om met ons te gaan verhuizen. Dat geldt voor zowel al onze nieuwe particuliere klanten, onze nieuwe zakelijke klanten en ook onze bestaande klanten die we hebben mogen helpen.

Dus langs deze weg nogmaals onze dank aan onze klanten, maar ook zeker aan al onze top-verhuizers, met wie we een mooi jaar hebben gehad en met wie we van 2023 een nog mooier jaar gaan maken.

Waar 2022 in het teken stond van ‘de overname’ staat 2023 in het teken van mooie verhuisprojecten, hele leuke acties en een nieuwe verhuiswagen!

Graag tot ziens in 2023!