Ga naar de inhoud

Jouke en Harma Dorenbos geven het stokje door

Ontmoet de nieuwe eigenaren

Emmen, 01-04-2022 – Na 60 jaar een familiebedrijf te zijn geweest, hebben de huidige eigenaren Jouke en Harma Dorenbos vandaag het verhuis-stokje (of eigenlijk: de verhuisdoos) doorgegeven aan de nieuwe eigenaren.Johan Koops en Johan Wachtmeester, beiden geen onbekenden in de verhuiswereld, nemen het prachtige en solide familie verhuisbedrijf met trots en passie over. 

Johan Koops 


“Sinds 2008 ben ik eigenaar en directeur van de Koops Verhuisgroep in Assen en daarvoor heb ik 17 jaar bij Nieuwenhuis Verhuizingen gewerkt. Daar ben ik begonnen als adviseur en uiteindelijk doorgegroeid tot directeur. Met de Koops Verhuisgroep heb ik de afgelopen jaren meerderde verhuisbedrijven overgenomen en toegevoegd aan de Koops Verhuisgroep. Gekscherend zeg ik over mezelf ‘ik adem verhuizingen’, zo geweldig vind ik het om in de verhuiswereld actief te zijn. En met de overname van Dorenbos Verhuizingen komt er nog meer plezier bij!”


Johan Wachtmeester 


“Midden jaren negentig ben ik begonnen als verhuizer bij Verhuizingen Van der Graaf in Emmen en heb me daar doorontwikkeld tot verhuisadviseur. In 2002 ben ik begonnen met VerhuisAdvies.nl en sinds 2019 ben ik, na een uitstapje van 10 jaar in de reclamewereld, begonnen bij de Koops Verhuisgroep. Als geboren en getogen Emmenaar en tevens inwoner van Emmen ken ik de regio als geen ander, en ik vind het geweldig om weer in mijn eigen thuishaven klanten te mogen helpen met hun verhuizing.”   


Dorenbos Verhuizingen BV 


Dorenbos Verhuizingen verandert van een v.o.f. in een BV en gaat als zelfstandig verhuisbedrijf verder, waarbij de goeie dingen gewaarborgd blijven en daar waar nodig bepaalde dingen aangepast, verbeterd en geoptimaliseerd gaan worden.


Het uitgangspunt is: “Wat goed is, moet goed blijven”. En dat is bij Dorenbos Verhuizingen gelukkig erg veel, waardoor er op korte termijn uiterst weinig zal veranderen. Wel is de website meteen geheel vernieuwd en geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en in een modern jasje gestoken. Verder worden alle ervaren en vakkundige verhuizers overgenomen zodat de goede kwaliteit van de verhuizingen gewaarborgd blijft! Iets waar beide Johannen heel erg blij mee zijn.


Ook de loods, de drie moderne verhuiswagens én de huisstijl zijn onderdeel van de overname, dus u kunt onze fraaie verhuiswagens gewoon in Zuidoost Drenthe blijven bewonderen.


Heeft u naar aanleiding van de overname vragen, weet dan dat wij u graag te woord staan. Wij zijn bereikbaar op het (onveranderde) telefoonnummer 0591 613 405 en per mail via info@dorenbosverhuizingen.nl.


En uiteraard bent u van harte welkom bij onze loods aan de Charles Darwinstraat 3 te Emmen. Maak dan wel even een afspraak om er zeker van te zijn dat u een van ons treft.