Ga naar de inhoud

Ook zo moe van al dat inpakken, sjouwen met verhuisdozen en van alle voorbereidingen? Ontspan dan even met een paar grappige, leuke en ontspannen verhuisfilmpjes.
En kijk ze gerust samen met je vader, je moeder, je broertje(s) of zusje(s) of gewoon, lekker in je eentje.

A je to!

De twee bekende buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op één of andere manier altijd de mist in…

Hij woont in een ananas diep in de zee

Octo Tentakel overtuigt SpongeBob ervan dat hij allergisch is voor zijn ananashuis. Vindt SpongeBob een andere plaats om te wonen?

Lief klein konijntje

Als Lilly’s vader besluit te gaan verhuizen, komt Pieter met een slim, maar ook gevaarlijk plan om meneer Bobtail van gedachten te veranderen.

Een digitaal prentenboek van Hilde Schuurmans

Plotter gaat verhuizen i.v.m. de nieuwe baan van zijn vader. Plotter heeft hier veel moeite mee, maar al snel komt hij erachter dat het op zijn nieuwe school ook best leuk is.

Van je vrienden moet je het hebben

Wellicht een van de meest hilarische scenes uit de hitserie Friends. Ross heeft een nieuwe bank gekocht. Rachel en Chandler helpen hem omhoog te tillen en blijft ‘pivot!’ (roteren) roepen.

Hopelijk heb je ervan genoten en kun je er nu weer lekker tegenaan. Kijk ze gerust nog een keer of ga nu lekker aan het knutselen en kleuren met een van de leuke kleurplaten of knutsels over verhuizen, of maak je eigen verhuiskaartjes voor je vriendjes en vriendinnetjes.