Ga naar de inhoud

Win geweldig leuke prijzen en ga op de foto in een verhuisauto

Kom 30 april naar het Raadhuisplein

Als Buurman & Buurman besluiten te verhuizen moet er natuurlijk van alles gebeuren. Meubels sjouwen, een nieuwe keuken installeren, de vloer schuren en er mag ook wel een nieuw behangetje aan de muur. Nog even de schilderijtjes netjes ophangen, en klaar! Als dat maar goed gaat… Hun lijfspreuk: ‘A JE TO!’ (betekent: ‘voor mekaar’) roept straks de hele zaal luidkeels mee.

Buurman & Buurman wisten in een mum van tijd de harten van vele kinderen en hun ouders te stelen. Voor de 6e maal op rij brengen Jelle Kuiper en taalkunstenaar Ivo de Wijs de Tsjechische klussers tot leven, ditmaal in de voorstelling Buurman & Buurman gaan verhuizen, te zien in het ATLAS Theater in Emmen op zondag 30 april.

Van alles te doen op het Raadhuisplein

Op de foto in een verhuisauto

Op zondag 30 april staat er bovendien een echte verhuisauto van Dorenbos Verhuizingen voor het ATLAS Theater op het Raadhuisplein, waar de kinderen in mogen zitten. Uiteraard is er ook alle tijd voor een foto. De kinderen kunnen ook hun verhuizers-kwaliteiten tonen door een verhuis-parcours zo snel mogelijk maar vooral ook foutloos af te leggen. En wie dat het beste doet, wint ook een leuke prijs!

En er is een Raad en Win actie waar iedereen aan mee kan doen, met 5 geweldige prijzen, beschikbaar gesteld door Intertoys Emmen, Toscana IJssalon Emmen, Intersport Emmen, E-Chopper-verhuur Drenthe en door Dorenbos Verhuizingen.

Kortom, het belooft een superleuke zondag te worden, dus hopelijk zien we elkaar daar. A JE TO!

En om alvast in de stemming te komen, kun je hier alvast de aflevering “Buurman en Buurman gaan verhuizen” kijken.