Ga naar de inhoud

Win kaartjes voor de theatershow

A JE TO!

Als Buurman & Buurman besluiten te verhuizen moet er natuurlijk van alles gebeuren. Meubels sjouwen, een nieuwe keuken installeren, de vloer schuren en er mag ook wel een nieuw behangetje aan de muur. Nog even de schilderijtjes netjes ophangen, en klaar! Als dat maar goed gaat… Hun lijfspreuk: ‘A JE TO!’ (betekent: ‘voor mekaar’) roept straks de hele zaal luidkeels mee.

Buurman & Buurman wisten in een mum van tijd de harten van vele kinderen en hun ouders te stelen. Voor de 6e maal op rij brengen Jelle Kuiper en taalkunstenaar Ivo de Wijs de Tsjechische klussers tot leven, ditmaal in de voorstelling Buurman & Buurman gaan verhuizen, te zien in het ATLAS Theater in Emmen op zondag 30 april.

Samen met het ATLAS Theater geven wij kaartjes weg voor deze hilarische en super grappige voorstelling. Kleur de speciale actiekleurplaat op je mooist in, lever deze in bij het ATLAS Theater en wie weet win jij 2 kaartjes!

Je kunt de kleurplaat ophalen bij het ATLAS Theater in het centrum van Emmen, bij ons op kantoor of download de kleurplaat en print hem zelf uit.

Van alles te doen op het Raadhuisplein

Op de foto in een verhuisauto

Op zondag 30 april staat er bovendien een echte verhuisauto van Dorenbos Verhuizingen voor het ATLAS Theater op het Raadhuisplein, waar de kinderen in mogen zitten. Uiteraard is er ook alle tijd voor een foto. En de kinderen kunnen ook hun verhuizers-kwaliteiten tonen door een verhuis-parcours zo snel mogelijk maar vooral ook foutloos af te leggen. En wie dat het beste doet, wint ook een leuke prijs!

Kortom, het belooft een superleuke zondag te worden. A JE TO!

En om alvast in de stemming te komen, kun je hier alvast de aflevering “Buurman en Buurman gaan verhuizen” kijken

Ken je iemand die gaat verhuizen?

Tip ons en krijg allebei een lekker bedankje