Ga naar de inhoud

Waterschade aan de vloer

Hele slijterij een weekje naar onze opslag

Het was een hele klus met een uiterst strakke planning. Want een slijterij kun je niet in de drukste maand van het jaar sluiten, maar ook daarna kunnen ze niet te lang dicht zijn. Binnen twee weken van een volle winkel naar een leeg pand, vloer eruit, nieuwe vloer erin, inventaris en wijn/ drank weer terug en weer open.

 

Met 6 man (en vrouw) sterk startten wij op 4 januari in een nog volle slijterij. Aan het eind van de ochtend hadden we alle schappen leeg, ruim 550 wijndozen ingepakt en alle 50 rolcontainers gevuld met wijn, whiskey’s, speciaal biertjes, gin en uiteraard Liquor 43 naar onze verwarmde en beveiligde opslag gebracht.

Binnen 2 weken alles weer terug

Een strakke planning

Op vrijdag 6 januari hebben we de rest van de inventaris, bestaande uit 25 stellingen, 3 kasten, een Coca Cola Koelkast, tafels en een reusachtige balie van ruim 4 meter opgehaald zodat de huidige vloer eruit gehaald kon worden. De mannen van Tapijt en Gordijnshop Emmen hadden zo alle ruimte om de nieuwe vloer te leggen.

Op donderdag bewandelden alle flessen drank en de rest van de inventaris de omgekeerde weg: De stellingen werden door ons gemonteerd met alle genummerde planken (met prijskaartjes) weer op de juiste plek en op de juiste hoogte, en alle gemarkeerde dozen voor de juiste schappen gezet.Om alles extra soepel te laten verlopen en om niks aan het toeval over te laten, hebben we constant nauw contact gehad met onze klant, met de vloerenleggers én met alle klanten en bezoekers van Winkelcentrum Angelslo.Zo hebben we het ongemak voor een ieder tot een minimum kunnen beperken, wist iedereen dat ze na twee weken hun drankje weer bij hun favoriete slijterij konden halen én had onze klant weer een prachtige vloer. En ondanks dat Livia natuurlijk al deze ongemakken liever niet had gehad, mag het eindresultaat er wezen. Op de onderstaande foto’s kun je het verschil en het eindresultaat goed zien, maar het beste is natuurlijk om zelf in het echt te gaan kijken…

 

Dus wil je een lekker flesje wijn, een goeie whiskey of een smaakvol speciaal-biertje halen? Kom dan gerust langs in de vernieuwde winkel. Ze hebben daar een ruime voorraad wijn en drank, en wij kunnen het weten want we hebben alles in handen gehad, in opslag genomen en weer keurig teruggebracht.