Ga naar de inhoud

Jullie klant, onze klant!

Doe je mee?

De meeste mensen die via een makelaar een huis kopen of verkopen gaan verhuizen. En het komt nog wel eens voor dat de klant aan zijn makelaar vraagt of die nog een goede verhuizer kent. Mocht je ons nog niet kennen: wij zijn Dorenbos Verhuizingen, een Erkende Verhuizer in Emmen die al meer dan 60 jaar bestaat, aangenaam. We zouden het fijn vinden als jullie ons dan noemen. 


Wij een klant, jullie een maandelijks bedankje

Dat doe je natuurlijk niet voor niets want wij hebben iets super leuks bedacht:


Als jullie ons met elkaar in contact brengen, dan maak je elke maand kans op een lekkere taart, een fleurige (doren)bos bloemen, kaartjes voor FC Emmen, een lunch voor het hele kantoor, een activiteit of iets anders leuks (of lekkers). Elke maand weer!


 

En we beginnen de februari-maand met iets wel heel spectaculairs, namelijk kaartjes voor de Theatershow “Buurman & Buurman gaan verhuizen” in het ATLAS Theater in Emmen op 30 april. Leuk voor jezelf, of leuk om aan je klant weg te geven. Wij staan op deze dag met onze verhuiswagen op het Raadhuisplein voor de ingang van het ATLAS Theater zodat kinderen met / in een echte verhuiswagen op de foto kunnen.Het gezegde luidt niet voor niets: Beter een goede buur(man) dan een verre vriend. Dus daarom werken wij samen met lokale ondernemers. Met het ATLAS Theater, maar ook met de lokale makelaars, met jullie dus!


Gratis Verhuiskit!
Bovendien ontvangt de aanvrager de super handige DorenboX Verhuiskit ter waarde van € 35,- als wij hen mogen verhuizen!


Elke klant die wij binnenkrijgen dankzij jullie bemiddeling kom je in de ‘loting-pot’ (of eigenlijk: loting-verhuisdoos 🙂 ) terecht. Per klant die je aanbrengt heb je een extra kans. Dus als jullie 5 klanten aanbrengen, een andere makelaar 3 en nog een andere makelaar 2 klanten, komt jullie naam dus 5x in de pot en heb je -in dit geval-  50% kans op de maandprijs.


Maar de grootste reden om ons te noemen is natuurlijk omdat je jullie klant verder helpt en meer biedt dan alleen een goed advies over de aan/verkoop van zijn huis.


Hoe breng je een klant aan:


Jullie krijgen van ons een eigen, unieke kantoorcode. Op het speciale aanmeld-formulier kun je de gegevens van de betreffende klant invullen en vul je ook jullie gegevens in, inclusief een eigen kantoorcode. Zo weten wij via welke makelaar de aanvraag is binnengekomen en kunnen we jullie in de ‘loting-verhuisdoos’ stoppen. 


Een mailtje naar emmen @ dorenbosverhuizingen.nl mag ook en je kunt ook jullie klant vragen om zelf een aanvraag te doen via ons offerte formulier. Als hij dan bij actiecode jullie kantoorcode invult, weten wij ook dat het via jullie komt. We kunnen jullie eventueel voorzien van een handige flyer/kaartje met jullie eigen kantoorcode waardoor de klant altijd weet wat hij moet invullen. Maar het makkelijkst is natuurlijk als je de gegevens zelf doorgeeft zodat je zeker weet dat de juiste kantoorcode wordt ingevuld.


Het spreekt natuurlijk voor zich dat hoe meer je aanbrengt, hoe groter je winkans is. Dus hoe actiever je jullie klant motiveert om via ons te gaan verhuizen, hoe vaker je kans maakt op de maandprijs. Maar ook als je incidenteel een klant aanbrengt is dat prima. Het is niet in contractvorm en het verplicht je tot niets. Het enige is dat je je eigen kantoorcode hebt, zodat wij weten van wie de lead afkomstig is. 


Meer weten of meedoen? Neem contact met ons op via 0591 613 405 of vul onderstaand formulier in. Bedankt!

Makelaarsformulier

Formulier Makelaarsactie

Naam(Vereist)