Ga naar de inhoud

Transfereer je naar een andere woning?

Wij regelen je verhuizing!

Dorenbos Verhuizingen is trotse sponsor van DZOH en als jij (of iemand anders die je kent) met ons verhuist, doneren wij een bedrag in de clubkas van jouw geliefde voetbalclub en zelf krijg je kantine-tegoed van ons.

Maar de belangrijkste reden om voor Dorenbos Verhuizingen te kiezen is omdat wij een vakkundige, ervaren en professionele verhuizer zijn. We kunnen je helpen met het verhuizen van de grote stukken, maar we kunnen je ook geheel ontzorgen door ook het inpakken en het de- en monteren van de bedden en kasten te verzorgen. Of we kunnen ook voor een verhuiswagen en twee verhuizers zorgen, en dat je zelf nog 2 teamgenoten regelt zodat we het samen kunnen doen.

Vraag  een gratis verhuisofferte bij ons aan met actiecode “DZOH” en we plannen een gratis afspraak bij je thuis voor een op maat gemaakt advies met bijpassende offerte.

DZOH en Dorenbos Verhuizingen

Een prima 1-2-tje

Aangenaam, mijn naam is Johan Wachtmeester en als “Rietlander” ben ik al jaren verbonden aan onze mooie voetbalclub.

Mijn twee zoons Thijmen en Naud spelen vanaf de puppy’s bij DZOH en zelf ben ik al die tijd ook actief als trainer van hun teams geweest. Sinds 1 april 2022 ben ik trotse eigenaar van Dorenbos Verhuizingen, waardoor ik helaas niet voldoende tijd meer heb om de hoofdtrainer van een team te zijn. Wel ben ik assistent-trainer / leider van het team van Naud, die in 13-1 speelt. Thijmen speelt dit seizoen in 15-3.

Een voetbalclub is als een verhuisbedrijf: je moet het met elkaar doen. En hoe meer je op elkaar ingespeeld bent, hoe beter het gaat.

Dorenbos Verhuizingen bestaat ruim 60 jaar en wij werken met een vast team van kwaliteits-verhuizers, waardoor elke verhuizing soepel en vakkundig verloopt.
De verhuizers weten precies wat ze moeten doen en wie wàt doet. Dat  is wel zo prettig, want aan 10 keepers in een team heb je niks, en ook 10 man in de spits gaat niet werken.

Heb je een vraag over verhuizen, spreek me dan gerust eens aan in de kantine of langs het veld, of maak een afspraak via onderstaand formulier. Vul bij actiecode ‘DZOH’ in en als wij jou (of je buurman, iemand uit je familie of je collega) mogen verhuizen, dan krijg jij kantine-tegoed en spekken wij de kas van DZOH.