Ga naar de inhoud

Bij een verhuizing komt altijd veel kijken en dat is bij een seniorenverhuizing niet anders. Sterker nog, er komt meestal zelfs méér bij kijken. Doorgaans wordt er verhuisd naar een kleinere woning, dus niet alle spullen kunnen mee.


Dat vraagt veel voorbereiding, uitzoeken en keuzes maken. Of het nou uzelf betreft of uw ouders, grootouders of schoonouders: er gaat veel werk en tijd in zitten.


 

Persoonlijke aandacht


Nou kunnen wij u niet helpen met kiezen wat wel en wat niet mee moet, maar we kunnen het u wel makkelijk maken door u persoonlijke aandacht te geven, u op maat te adviseren en door u tijdig verhuisdozen en verpakkingsmaterialen te bezorgen.


Of als u liever wilt, dan pakken wij alles vakkundig voor u in. Maar het is ook mogelijk dat wij op de verhuisdag de laatste verhuisdozen voor u inpakken waar u zelf niet meer aan toegekomen bent. Het spreekt voor zich dat wij ons ontfermen over schilderijen en bijzondere (familie erf-) stukken


 

Gratis de- en montage van het bed


Wij helpen u zoals u dat wilt. En heeft u hulp nodig bij het demonteren en monteren van uw meubels (bijvoorbeeld een linnenkast of een bureau), dan regelen we dat ook. Goed om te weten is dat wij uw bed in de meeste gevallen gratis de- en monteren, zodat u (of uw (schoon/groot)ouders) de nacht voor de verhuizing niet op een los matras op de grond hoeft/hoeven te slapen.


 

Kleiner wonen


Een seniorenverhuizing kenmerkt zich vaak doordat de nieuwe woning kleiner is. Alles gelijkvloers, geen trappen en drempels meer maar ook minder (slaap)kamers. Enerzijds prettig want u hoeft minder tijd te besteden aan huishoudelijke activiteiten. Anderzijds betekent dat ook dat u minder ruimte heeft voor uw spullen.


Dan is het goed om te weten dat wij verwarmde, geïsoleerde en beveiligde opslagruimte aanbieden. Wij kunnen de meubels die niet mee kunnen naar uw nieuwe woning (tijdelijk) in opslag nemen. En als het nodig is dat bijvoorbeeld het logeerbed en het bureau naar uw kleinkind dat op kamers gaat gebracht moet worden, dan regelen we dat graag. Of de piano naar uw kinderen of achterneef, ook dat doen we met plezier.


We kunnen overtollige huisraad ook naar de kringloop brengen of voor u afvoeren naar de stort. Tot slot kunnen we uw woning ook nog geheel bezemschoon opleveren voor de overdracht.


 

Hoeveel kost een seniorenverhuizing?


Deze vraag krijgen wij heel vaak van ouderen, van hun (klein/schoon)kinderen of mantelzorgers. Daar is echter geen eenduidig antwoord op te geven.


Het hangt onder andere af van hoeveel spullen we moeten verhuizen, wat de bereikbaarheid van beide woningen is en wat de verdere wensen zijn. En omdat wij, maar ook zeker u, niet graag voor onverwachte verrassingen komen te staan op zowel het gebied van verhuiskosten als qua planning, komen we het liefst graag van te voren langs voor een persoonlijk gesprek.


We inventarissen uw verhuiswensen, brengen de omvang van de te verhuizen inboedel in kaart en nemen de verhuisplanning met u door.


Aan de hand daarvan krijgt u van ons een 100% op maat gemaakte verhuisofferte, afgestemd op úw situatie, zodat u zeker weet dat wij u op de juiste en gewenste manier kunnen helpen.


Als u de verhuizing voor uw (schoon/groot) ouder(s) regelt maar u woont niet in de buurt, dan kunnen we ook een telefonische intake doen.


U kunt ons bellen op 0591 613 405 om een afspraak te plannen, of vul ons offerte formulier in en wij bellen u voor een afspraak