Ga naar de inhoud

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning

Kunnen wij u helpen?

Of u nou verhuist naar een eengezinswoning in de woonwijk, naar een appartement op de 6e etage in het centrum, of naar een idyllisch gelegen woonboerderij in een buitendorp, wij helpen u graag!

Wij weten als geen ander dat een verhuizing een ingrijpende gebeurtenis kan zijn en dat het niet altijd even leuk is om te gaan verhuizen, wat de reden ook mag zijn.

Gelukkig vinden de verhuizers van Dorenbos verhuizen wel leuk. Zelfs zo leuk, dat ze er hun beroep van gemaakt hebben!

Uw verhuizing is onze verhuizing!

Daarom helpen wij u graag en benaderen wij elke verhuizing alsof het onze eigen verhuizing is. Zo kunt er zeker van zijn dat wij met zorg en aandacht al uw persoonlijke spullen behandelen.

Wij werken met vaste verhuizers voor wie verhuizen dagelijks werk is en die er plezier aan beleven. We werken stipt en nauwkeurig en beschikken over een modern en goed onderhouden wagenpark, maar bovenal stellen we uw (verhuis)wensen centraal!

Zo weet u zeker dat u de service krijgt die het beste past bij uw situatie. Voor de een is dat een volledig verzorgde verhuizing, inclusief inpakken van alle verhuisdozen, de- en montage van alle meubels en het afhalen en ophangen van de lampen, en voor een ander is dat enkel het verhuizen van de grote stukken.

Maatwerk

Tijdens een gratis en vooral adviserend taxatiebezoek bij u thuis brengt onze verhuisadviseur uw verhuiswensen in kaart. Hij vertelt u hoe we u kunnen helpen, hij neemt de verhuisdag met u door en vervolgens maakt u samen een ronde door de woning om te kijken wat er verhuisd moet worden. Aan de hand daarvan ontvangt u direct een volledig op maat gemaakte verhuisofferte, afgestemd op uw wensen en voorkeuren zodat het úw verhuisofferte wordt, volledig op maat gemaakt op uw situatie!