Ga naar de inhoud

Wat iedereen wil weten:

Hoe duur is verhuizen?

De vraag stellen is makkelijker dan hem te beantwoorden, maar toch is het de meest gestelde vraag.

Waarom kunnen wij die vraag dan niet zomaar beantwoorden? Simpel: het hangt van heel veel factoren af die van invloed zijn op de verhuisprijs.

Prijsbepalende factoren zijn onder andere hoeveel spullen zijn er die verhuisd moeten worden, de verhuisafstand maar ook de laad- en de lossituatie spelen een belangrijke rol. U kunt zich voorstellen dat het laden vanuit een bungalow doorgaans sneller gaat dan wanneer het een appartement op de zevende etage betreft.

Maar ook: van welke andere verhuisdiensten wilt u gebruik maken? Wilt u hulp bij de de- en montage van uw meubels of bij het afhalen van lampen. En wilt u de verhuisdozen zelf inpakken of wilt u dat wij dat (deels) voor u doen?

Vaak is de reactie: “het is niet zoveel hoor.”
Maar wat de een ‘niet veel’ vindt, vindt iemand anders misschien wel heel veel. Of andersom natuurlijk.
Dus om u op maat te kunnen adviseren is het voor ons van belang om te weten of we met 2 verhuizers een halve dag bezig zijn, of dat we met 3 man een hele dag aan het werk zijn voor u of misschien zelfs wel 2 dagen met 4 man.
Tevens weten we dan ook of we een kleine of grote verhuiswagen nodig hebben, of dat we zelfs de aanhanger of twee verhuiswagens mee moeten nemen.

Zo weet u zeker dat al uw spullen in onze verhuisauto(‘s) passen, dat we op tijd uw huidige woning leeg hebben gehaald en ook op tijd weer alles in uw nieuwe woning hebben geplaatst. Geen verrassingen achteraf omdat het meer werk en meer tijd in beslag neemt, dus zowel qua planning als kosten weet u waar u aan toe bent!