Ga naar de inhoud

Bespaar u zelf de ellende

Bel de Erkende!

Dorenbos Verhuizingen is een erkend verhuisbedrijf. Hierdoor weet u zeker dat we beschikken over modern materieel en vakkundig, ervaren en opgeleid personeel.

Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven periodiek getoetst door een onafhankelijke instelling. Zo heeft u de garantie dat de Erkende Verhuizers er alles aan doen om u verantwoord te verhuizen en denken aan de veiligheid van de medewerkers, uw inboedel en het milieu.

Net zo belangrijk is dat we altijd proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We houden van een vlotte, prettige en attente manier van werken. Dus als we het u gemakkelijker kunnen maken door even een stapje meer te zetten, doen we dat graag. Daarbij zorgen we natuurlijk voor nette, betaalbare prijzen.

En nog een groot voordeel: onze Algemene Voorwaarden zijn opgesteld in samenspraak met de Consumentenbond. Zo weet u zeker dat ‘die akelige kleine lettertjes’ er vooral in uw voordeel zijn.