Ga naar de inhoud

Mogen we u wat vragen?

Mag onze verhuiswagen wat ruimte?

Beste buren!

Binnenkort is het zover: wij gaan uw buren verhuizen! Het zou fijn zijn als onze verhuiswagen zo dicht als mogelijk voor het huis kan parkeren zodat het verhuizen snel en soepel verloopt. Hoe eerder wij klaar zijn, hoe eerder de straat weer vrij is.
Zou u daarom voldoende ruimte voor/ rondom het huis van uw buren willen vrijhouden?Het kan tevens zo zijn dat onze verhuiswagen de straat tijdelijk (deels) blokkeert. Zou u er daarom ook voor willen zorgen dat u uw auto(‘s) op een plek parkeert (/parkeren) zodat u op de verhuisdag sowieso met de auto weg kan, zonder dat wij de verhuiswagen hoeven te verplaatsen. Dat is wel zo prettig voor ons, maar ook voor uzelf, toch?

Hoeveel ruimte is er nodig?
De verhuiswagen is 10 meter lang en heeft zo’n 15 meter (manoeuvreer)ruimte nodig, dat is ongeveer gelijk aan 3 parkeervakken.

Gaat u zelf verhuizen

Of kent u iemand anders die gaat verhuizen?

Bijvoorbeeld de aanstaande nieuwe buren? Of een collega, een teamgenoot of iemand uit uw familie? Geef het aan ons door via onze speciale pagina ‘tip een verhuizing‘. En als diegene met ons gaat verhuizen, ontvangt u beiden een superleuk bedankje, dus u doet het niet voor niks.

Of wellicht gaat u zelf (binnenkort) verhuizen. Vraag in dat geval een offerte aan voor uw eigen verhuizing. Dat kan via onze offerte-pagina. Vul bij ‘actiecode’ het woord ‘buren‘ in en u ontvangt de gratis Dorenbox Verhuiskit ter waarde van € 35,- als wij u mogen verhuizen.